Main Page Sitemap

Top news

Free shipping with in-store pickup. Comment (0 up To 70 OFF Clearance Items. The only catch is that you can usually only apply one sitewide code per order..
Read more
Bestill nå, og få 10 rabatt på leiebelpet. Her kan du dra for en dukkert i hovedstaden Det har vrt veldig bra interesse, og det er flere som..
Read more
Har du planlagt en tur på Hardangervidda med gutta er det en god ide for alle å sjekke om det er noe de trenger fra utvalget. Det er..
Read more

Legeforeningen rabatter


legeforeningen rabatter

netto (eks avgifter) kr 476.308, rabatt.900.800.000 kr -79.700. Avsluttes kundeforholdet i Danske Bank vil pengene bli utbetalt med det samme. Du får automatisk bonus når du handler hos en butikk som er med i programmet. Johannessen Om forfatteren, legeforeningen satser nå på å tilby flere og bedre medlemsfordeler. Vennligst print ut bekreftelsen nederst på siden og ta denne med signert til en av våre bilforhandlere. Hvor får jeg bonusutbetaling? I tillegg til selve rabatten vil Den norske legeforening sine medlemmer også få et prisavslag tilsvarende Volvo Car Norway AS sitt konomiske bidrag inn i alle nasjonale salgskampanjer. Om nettsidene, om Legeforeningen, foreningsledd. Read more the amount of installment (minimum installment percentage).

Contiki rabatter, Fadder uia rabatter,

Lurer du på noe? Enten du planlegger å vre i Norge eller reise utenlands, tilbyr Legeforeningen medlemsfordeler som kan komme godt med på reisefot. Ut og fly, dersom du bestiller reiser gjennom Ticket-Biz får du rabatter på leiebil, hotell og fly, samt personlig oppflging ved behov. Valgmtet til Norsk medisinstudentforening (Nmf) avholdes.10.18 på Soria Moria Hotell i Oslo. Fordelingen avgjres av Nmfs nasjonale styre i januar hvert. 5.2 Forskning utenom forskerlinje:.2.1 Norsk medisinstudentforening vil viderefre ordningen med kvalitetssikrede sommerstipender og nsker at de skal vre et tilbud til medisinstudenter på samtlige fakulteter. 5.3 Finansiering:.3.1 De finansielle rammene for medisinstudenter som forsker br styrkes. Totalt har Legeforeningen bevilgning til sommerstipender på 300 000 kr hvert år, og hvert sommerstipend er på 50 000 kr, det utgjr 6 stipender totalt. Legeforeningen har avtaler med både Thon og First, med henholdsvis 10 og 15 prosent rabatt i helgene og gratis opphold for ledsager.


Sitemap