Main Page Sitemap

Top news

Appen er tilgjengelig for nedlasting fra (i) iTunes Store for iPhone, iPad og iPod. Se flere detaljer påwww. Verdi på rabattkode:. Vil du på betalingssiden se en link..
Read more
Holder deg oppdatert med det siste av det siste. 1955-56 avtjente han verneplikten på Toksikologiavdelingen ved Forsvarets forskningsinstitutt på Kjeller. Video, se Tynset - Ranheim direkte her! Frakt..
Read more
Om titta på en video och få 2 guld blir borta. Anmäl dig till Six Flags nyhetsbrev, Faceb. Hur får man gratis för alla halo Reach quest; Gratis..
Read more

Express-smreoljeskiftekuponger


express-smreoljeskiftekuponger

ren som mulig. Hele prissammenligningen finner du her. En trinnvis forklaring på hvordan du selv skifter olje finner du i artikkelen. Tung last br man foreta oljeskift oftere. Bytt olje og oljefilter. Hos fire av fem merkeverksteder var imidlertid sjekk av bremsesystemet inkludert i prisen. En frisk og god motorolje legger et beskyttende lag over delene og hindrer korrosjon.

Express-smreoljeskiftekuponger
express-smreoljeskiftekuponger

Motoroljen hjelper også med kjling og transporterer vekk friksjonsvarmen. En annen viktig funksjon er at motoroljen holder motoren ren ved at den fester til seg smuss. Oljer som er beregnet for kalde temperaturer er merket med W (Winter). . Motoroljen har flere funksjoner og den mest åpenbare er å smre motoren, srge for at de bevegelige delene i motoren holdes fra hverandre og ikke slites. Rett tid er i hovedsak etter hva instruksjonsbok sier, men kan vre forskjellig etter hvordan bilen blir brukt, og etter hvilken oljekvalitet som blir brukt. Du må kun punge ut for olje og filter. Og skiftet du ikke olje i hst, har du ingen gode unnskyldinger for å ikke gjre det. Ta EU kontrollen hos NAF! Skift oljefilter samtidig med oljen. Vanligvis ligger prisen for verkstedsarbeidet på 150 kroner og nedover.

Oljeskift Eksos AC/Klima DPF Batteri Svendsen Eksosexpress-smreoljeskiftekuponger


Sitemap