Main Page Sitemap

Top news

Noen ganger har flisene geometriske mnstre, men av og til settes de sammen til store bilder som forteller en historie. Utsikt fra elvebredden på Porto-siden Portvin lages av..
Read more
Alt dette er efterhånden historisk, selv om Per Henriksen den dag i dag rgrer sig over, at han solgte anparter til mennesker uden forstand på skibe og rederidrift...
Read more
Fika och lunch Anmälan sker till Maria Juhlin via el sms till mobil senast den 23 april om du vill äta och fika med oss. Solelsprojekten visar upp..
Read more

Express-smreoljeskiftekuponger


express-smreoljeskiftekuponger

ren som mulig. Hele prissammenligningen finner du her. En trinnvis forklaring på hvordan du selv skifter olje finner du i artikkelen. Tung last br man foreta oljeskift oftere. Bytt olje og oljefilter. Hos fire av fem merkeverksteder var imidlertid sjekk av bremsesystemet inkludert i prisen. En frisk og god motorolje legger et beskyttende lag over delene og hindrer korrosjon.

Express-smreoljeskiftekuponger
express-smreoljeskiftekuponger

Motoroljen hjelper også med kjling og transporterer vekk friksjonsvarmen. En annen viktig funksjon er at motoroljen holder motoren ren ved at den fester til seg smuss. Oljer som er beregnet for kalde temperaturer er merket med W (Winter). . Motoroljen har flere funksjoner og den mest åpenbare er å smre motoren, srge for at de bevegelige delene i motoren holdes fra hverandre og ikke slites. Rett tid er i hovedsak etter hva instruksjonsbok sier, men kan vre forskjellig etter hvordan bilen blir brukt, og etter hvilken oljekvalitet som blir brukt. Du må kun punge ut for olje og filter. Og skiftet du ikke olje i hst, har du ingen gode unnskyldinger for å ikke gjre det. Ta EU kontrollen hos NAF! Skift oljefilter samtidig med oljen. Vanligvis ligger prisen for verkstedsarbeidet på 150 kroner og nedover.

Oljeskift Eksos AC/Klima DPF Batteri Svendsen Eksosexpress-smreoljeskiftekuponger


Sitemap